Com realitzar una comanda

  • Envíaments GRATUITS per compra superior a 30€

Des de la nostra pàgina només has de triar el producte desitjat i confirmar la cistella de la compra per realitzar una comanda. L´Obrador Sense Gluten et sol·licitarà les dades de contacte i de facturació o enviament per completar el procés de compra.

Mètodes de pagament acceptats:

  • PayPal/Targeta: VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS
  • Transferència Bancària

Els pagaments per targeta estan garantits en línia pel protocol SSL (Secure Sockets Layer) de PayPal, considerat el més alt nivell en la protecció de la informació transmesa a través d’Internet. El teu número de targeta de crèdit i dades personals estan completament protegits. Aquesta forma de pagament és la més còmoda i garanteix el temps de lliurament més ràpida.

Transferència Bancària: Realitza la teva pagament directament al nostre compte bancari. La comanda no s’enviarà fins que l’import complet hagi estat rebut en el nostre compte.

Per a qualsevol dubte que puguis tenir, contacta’ns a través del  formulari de contacte.

L´Obrador Sense Gluten es reserva el dret d’acceptació i / o cancel·lació de qualsevol comanda en qualsevol moment, fins i tot d’aquells confirmats de manera immediata pel nostre sistema de compra on-line. Tots els productes adquirits a wwww.losensegluten.com són destinats al consumidor final.